2011. február 2., szerda

West Balkán utógondolatok

Bár a médiában nincs már visszhangja, nekem azért van pár gondolatom. Köztudott, hogy 2011 januárjában egy budapesti West Balkán nevű szórakozóhelyen 3 fiatal lány meghalt. Agyonpasszírozta a bepánikolt tömeg.
Elképesztő... 3000 embert sikerült összecsődíteni erre a rendezvényre.

Nagyon sajnálom a lányok szüleit, hogy meg kellett élniük a gyerekeik halálát, ennél nincs borzasztóbb egy szülő számára. A lányokat már kevésbé sajnálom, viszont halálukért elsősorban a szüleiket okolom, illetve őket magukat.

A média- és zeneipar agymosott idiótákat csinál a fiatalokból, akik a józan gondolkodás teljes hiányával élik az életüket.

A továbbiakban csak a bennem felmerült kérdéseket írom le, a válaszokat mindenki oda tudja képzelni:
  • Milyen pozitív élmény reményében megy be bárki több ezer embert összezsúfoló szórakozóhelyre? Vajon csak nem a könnyen hozzáférhető drogok teszik ilyen vonzóvá? Esetleg a pénzéhes média álpozitív sugallatai befolyásolják őket?
  • Hogy lehet, hogy ilyen szórakozóhelyekre tizenévesek elmehetnek szülői felügyelet nélkül? Vajon a szülők tudták hová megy a gyerek? Tudják mit iszik vagy vesz magához ilyen helyen?
  • És a legfontosabb: hogy lehet, hogy 3 ember halálát követelő rendezvény szervezői szabadlábon védekezhetnek? Az a minimum, hogy az eljárás lefolytatásáig bezárva legyenek, emberek haltak meg, gyerekek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése